Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rescaten una nena a la platja de Segur de Calafell que es banyava al mar tot i la prohibició

El municipi ja està a la fase 2 de desconfinament però l'Ajuntament no permet el bany fins que s'entri en la fase 3

Una nena petita ha estat rescatada del mar a la platja de Segur de Calafell a l’altura del carrer Loira. Els serveis d’emergència l’han reanimat i estabilitzat Una nena petita ha estat rescatada del mar a la platja de Segur de Calafell a l’altura del carrer Loira. Els serveis d’emergència l’han reanimat i estabilitzat AJUNTAMENT DE CALAFELL
Successos ACN
Diumenge, 31 Mai 2020 00:14

Els serveis d'emergències han rescatat una nena que s'estava ofegant a la platja de Segur de Calafell, tot i que està prohibit banyar-s'hi. La menor està fora de perill, un cop se l'ha pogut reanimar i ha estat traslladada a l'hospital. El consistori recorda que el bany està prohibit en aquest municipi, tot i que la regió sanitària del Camp de Tarragona ja és a la fase 2 de desconfinament.

Des del consistori comptaven inicialment que l'estat permetria l'obertura de les platges a partir de la tercera fase i malgrat la mesura s'ha flexibilitzat en els darrers dies han preferit mantenir aquella planificació.

A Calafell el bany es permetrà, en principi, a partir del 8 de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: