Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un conductor per quadruplicar la taxa d'alcoholèmia a Constantí

L'home circulava de forma "erràtica" i "perillosa" per una plaça del municipi

Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Constantí Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Constantí ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 29 Mai 2020 18:08

La Policia Local de Constantí va detenir aquest dijous un home per conduir sota els efectes de l'alcohol. El detingut és un veí de Reus que circulava a quarts d'una de la matinada de forma "erràtica" i "potencialment perillosa" per la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, segons informa l'Ajuntament. Els agents el van aturar i li van practicar la prova d'alcoholèmia. L'individu va donar positiu amb una taxa d'1,10 mil·ligrams per litre d'aire expirat, xifra que quadruplica la permesa. Finalment, el seu vehicle va ser traslladat al dipòsit municipal de la comissaria.

Paral·lelament, la policia local ha instruït sis atestats per delictes contra la seguretat vial en els darrers dos mesos. En concret, per conduir sense haver obtingut mai el permís, circular sense permís per pèrdua de vigència de punts o conduir amb privació judicial i trencament de condemna.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: