Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen dos joves per robar en un pis de Tarragona escalant per la façana

Els Mossos els van localitzar amagats a la terrassa de l'edifici del costat

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 25 Mai 2020 14:09

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge dos joves per robar en un pis de Tarragona escalant per la façana. Els fets es van produir passades les quatre de la matinada, quan un testimoni va veure com dos individus escalaven per la façana i accedien al primer pis per una finestra. La patrulla va trobar davant de l’ascensor una bicicleta de muntanya recolzada a la paret. Els agents van sentir sorolls provinents de les plantes superiors i van pujar al terrat, on no van trobar ningú. Es van enfilar a una caseta i van veure un casc de bicicleta a sobre d'una màquina d'aire condicionat situada al límit de l'edifici, el que els va fer sospitar que havien saltat a la terrassa de l'edifici del costat, on finalment els van localitzar.

Els dos lladres estaven darrere d’un mur de la terrassa de l’edifici del costat. Un d’ells portava un joc de claus que va resultar ser del pis on havien entrat a robar i que havien utilitzat per sortir.

Una vegada detinguts, els Mossos van comprovar que els lladres havien trencat el tancament de la finestra fent palanca. A l’interior del pis també van trobar una palanca i dos tornavisos.

Els agents van contactar amb la propietària del pis i van confirmar que tant la bicicleta com el casc i el joc de claus eren seus.

Els detinguts, amb un antecedent cadascú per delicte contra el patrimoni, van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs. Tenen 19 anys, són de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: