Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Almenys dos detinguts en l'operatiu contra el blanqueig de capitals a Sant Salvador

Mossos i Guàrdia Civil confisquen importants quantitats de diners, vehicles i rellotges d'alta gamma

Dos agents de la Guàrdia Civil custodiant un dels accessos al bloc 22 del barri tarragoní de Sant Salvador de Tarragona, on s'han fet escorcolls i almenys una detenció, el 22 de maig del 2020 Dos agents de la Guàrdia Civil custodiant un dels accessos al bloc 22 del barri tarragoní de Sant Salvador de Tarragona, on s'han fet escorcolls i almenys una detenció, el 22 de maig del 2020 ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Divendres, 22 Mai 2020 19:59

L'operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil contra el blanqueig de capitals s'ha saldat aquest divendres amb almenys dos detinguts i quatre investigats a Tarragona, segons ha pogut confirmar l'ACN.

Els agents han fet entrades i escorcolls al barri tarragoní de Sant Salvador, l'Hospitalet de Llobregat i altres punts de l'Estat com Sevilla i Huelva. La policia ha confiscat importants quantitats de diners en efectiu, vehicles i rellotges d'alta gamma, que presumptament provenen de l'activitat il·lícita d'una organització criminal dedicada al tràfic d'armes i el narcotràfic.

La investigació es va iniciar al Camp de Tarragona i la dirigeix el jutjat d'instrucció número 1 de Reus, que manté el secret de les actuacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: