Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Operatiu contra el blanqueig de capitals, tràfic de drogues i d'armes a Sant Salvador

A més del barri tarragoní, el dispositiu de Mossos i Guàrdia Civil també s'ha fet a l'Hospitalet de Llobregat i altres punts de l'Estat

Imatge del bloc 22 del barri de Sant Salvador de Tarragona, on s'han fet escorcolls i almenys una detenció, el 22 de maig del 2020 Imatge del bloc 22 del barri de Sant Salvador de Tarragona, on s'han fet escorcolls i almenys una detenció, el 22 de maig del 2020 ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Divendres, 22 Mai 2020 15:40

Un dispositiu policial està en marxa des de primera hora del matí d'aquest divendres amb diverses entrades a l'Hospitalet de Llobregat, el barri de Sant Salvador de Tarragona i altres punts de l'Estat com Sevilla i Huelva. Està relacionat amb els delictes de blanqueig de capitals, tràfic de drogues, tràfic d'armes i organització criminal.

Dos agents custodiants un dels accessos al Bloc 22 del barri de Sant Salvador (R.S.): 

agents custodiant Bloc 22 Sant Salvador

L'operatiu és conjunt de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil. S'estan fent diversos escorcolls i ja hi ha detinguts, han explicat a l'ACN fonts policials. Hi ha decretat secret d'actuacions.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: