Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un detingut a Tarragona per vendre telèfons mòbils d'alta gamma de forma fraudulenta a internet

La policia espanyola arresta tres persones més a Cadis i Madrid del mateix grup criminal

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policía Nacional Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policía Nacional ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 20 Mai 2020 16:33

La policia espanyola ha desarticulat un grup criminal especialitzat en la venda fraudulenta de telèfons mòbils d'alta gamma a internet. Els quatre membres de l'organització els han detingut en el marc de l'operació 'NOVA PRO' a Tarragona, San Fernando (Cadis) i Madrid acusats del suposat delicte d'estafa continuada, blanqueig i falsedat. Els arrestats havien penjat molts anuncis en pàgines web i aplicacions especialitzades en la venda en línia de productes de segona mà. Utilitzaven fotografies i vídeos d'altres anuncis, i suplantaven la identitat d'altres persones. Els detinguts tancaven la venda amb les víctimes, les quals els facilitaven els codis per treure els diners del caixer automàtic mitjançant el servei bancari "efectiu-mòbil".

Segons la policia espanyola, el grup oferia terminals mòbils d'alta gamma a un preu molt inferior al de mercat. S'han resolt dotze denúncies presentades arreu de l'Estat, amb una quantitat defraudada que ronda els 15.000 euros. El cas està en mans d'un jutjat d'instrucció de San Fernando (Cadis), que és on va arrencar la investigació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: