Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un conductor sense permís intenta atropellar amb una furgoneta un grup d'esportistes en un camí de Reus

Va ser detingut per un mosso d'esquadra que es trobava al lloc fent esport

L'home conduïa una furgoneta pel camí de la Pedrera del Coubi, que arrenca a l'avinguda del Comerç, molt a prop de la carretera del Castellvell L'home conduïa una furgoneta pel camí de la Pedrera del Coubi, que arrenca a l'avinguda del Comerç, molt a prop de la carretera del Castellvell ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 13 Mai 2020 16:08

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Reus un conductor que havia intentat atropellar un grup nombrós d'esportistes en un camí del municipi. Els fets van tenir lloc aquest dilluns pels volts de les vuit del vespre. L'home, de 43 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, no haver obtingut mai el permís de conduir i, resistència i desobediència als agents de l'autoritat. Era de vespre, coincidint amb la franja horària en què l'activitat esportiva està permesa, tot i el confinament obligatori decretat per l'estat d'alarma.

Segons informen fonts dels Mossos, l'home conduïa una furgoneta pel camí de la Pedrera del Coubi, que arrenca a l'avinguda del Comerç, molt a prop de la carretera del Castellvell. La furgoneta va entrar al camí a gran velocitat i va obligar un nombrós grup d'esportistes a apartar-se per evitar ser atropellats. El conductor va fer patinar el vehicle alhora que accelerava i frenava bruscament en diverses ocasions, moment en què va increpar i insultar la gent. Quan algunes persones li van recriminar la seva actitud, l'home va baixar del vehicle i s'hi va encarar visiblement alterat.

Un dels esportistes era un mosso d'esquadra, que es trobava fora de servei, i li va demanar al conductor que deixés de posar en perill la seguretat de les persones. L'home en va fer cas omís i va tornar a pujar al vehicle per repetir les mateixes accions i amenaces verbals. Finalment va acabar detingut per l'agent i traslladat a dependències policials per una de les patrulles que van arribar al lloc.

Un cop identificat es va comprovar que el detingut no havia obtingut mai el permís de conduir i també li constava una ordre de detenció emesa per un jutjat de Tarragona per un delicte de lesions.

L'home, va passar aquest dimarts a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: