Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut a Vimbodí un conductor sense carnet després de saltar-se un control a l'N-240 i fugir circulant temeràriament

Un mosso va haver d'esquivar el vehicle per evitar ser envestit

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dilluns, 04 Mai 2020 19:35

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un conductor, de 33 anys i veí de Lleida, després de saltar-se un control policial i fugir conduint de forma temerària a alta velocitat i incorporant-se a cruïlles en contra direcció. Els fets van tenir lloc poc abans de les nou del matí durant un control que els Mossos havien instal·lat a l'N-240, al terme municipal de Tarrés (Garrigues).

El vehicle, en què també anaven dues persones més, una de les quals menor d'edat, va frenar en un primer moment en acostar-se al control però després va accelerar i un agent va haver de saltar per evitar ser envestit. Després d'iniciar un seguiment, els mossos van poder aturar el vehicle a l'entrada de la població de Vimbodí i Poblet (Conca de Barberà).

Davant els fets, el conductor va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de desobediència als agents, conducció temerària i conduir sense tenir permís i tenir en vigor una ordre d'un jutjat de Tortosa que l'impedeix poder-lo obtenir durant cinc anys. També per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

Els agents van immobilitzar el vehicle i els tres ocupants van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Montblanc on els dos acompanyants van quedar lliures. Després de declarar, el conductor va quedar en llibertat amb càrrecs amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

L'home, juntament amb l'altre major d'edat que anava al vehicle, també van ser denunciats per no respectar el confinament establert amb la declaració de l'estat d'alarma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: