Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen dos homes per trencar el confinament a Salou i Calafell

Un dels arrestats va agredir i amenaçar de mort els agents dels Mossos d'Esquadra

Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dijous, 30 abril 2020 18:30

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres a Salou i Calafell dos homes de 25 i 28 anys, veïns d’aquests mateixos municipis, per haver trencat el confinament. La primera detenció va tenir lloc a les 12.15 h al passatge de les Antines de Salou, quan els mossos van reconèixer un home que acumulava prop d’una vintena d’antecedents policials per delictes violents i contra el patrimoni. Quan van apropar-s'hi, va intentar fugir i després va agredir i amenaçar de mort els agents, que el van arrestar. Un cop detingut, la policia va comprovar que acumulava vuit denúncies per saltar-se el confinament.

La segona detenció va ser a les 18 h a Calafell, on els mossos feien una patrulla de control del confinament. Els agents van observar un grup de joves asseguts en un banc de la rambla Mossèn Jaume Tobella, i un d'ells va intentar fugir en veure la policia.

El jove es va amagar en un edifici amb diversos pisos ocupats. Abans que entrés a cap habitatge, els mossos van aturar-lo i el jove es va mostrar violent. Finalment, la policia el va detenir i va comprovar que des del 21 de març ja havia estat denunciat en cinc ocasions per incomplir el confinament obligatori sense causa justificada.

Està previst que els dos detinguts passin en les properes hores a disposició dels jutjats d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: