Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un home denunciat 14 vegades per trencar el confinament al Vendrell

L'arrestat va desobeir l'ordre policial d'aturar-se i va intentar envestir els agents

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 28 abril 2020 14:33

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat al Vendrell un home de 25 anys veí d’aquest mateix municipi com a presumpte autor d’un delicte de desobediència greu en haver incomplert el confinament reiteradament. Diumenge, al voltant de les 20.30 h, una patrulla que feia feines de control a les restriccions de mobilitat va observar aquest home circulant en bicicleta. L'individu va desobeir l'ordre d'aturar-se i va intentar envestir els agents i fugir del lloc. Un cop aturat, va amenaçar els Mossos i es va negar a identificar-se. Finalment la policia va comprovar la seva identitat va constatar que aquest l'home ja havia estat denunciat en catorze ocasions anteriors per no complir amb el confinament, motiu pel qual se’l va detenir.

El detingut va passar aquest dilluns a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell, el qual va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: