Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En estat greu la dona víctima de violència masclista de Reus

La seva parella passarà a disposició judicial en les properes hores investigada per temptativa d'homicidi

La dona agredida per la seva parella diumenge a Reus està en estat greu ingressada en planta a l'Hospital Joan XXIII La dona agredida per la seva parella diumenge a Reus està en estat greu ingressada en planta a l'Hospital Joan XXIII ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 27 abril 2020 12:17

La dona agredida per la seva parella diumenge a Reus està en estat greu ingressada en planta a l'Hospital Joan XXIII, segons han confirmat a l'ACN fonts del centre hospitalari. L'home va ser detingut per la Guàrdia Urbana i els Mossos se'n van fer càrrec posteriorment. Ha passat la nit a la comissaria i en les properes hores passarà a disposició judicial, probablement ja dimarts, acusat de temptativa d'homicidi, han apuntat fonts policials.

El cas es tracta com a violència masclista. Els fets van passar al carrer de l'Escultor Rocamora del municipi. Uns veïns van trucar al 112 en veure un home que sortida d'un edifici tacat de sang.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: