Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ingressa a presó un veí del Vendrell per incomplir les restriccions de confinament tres dies seguits

Els Mossos ja havien sancionat l'home una desena de vegades

Imatge d'un control de confinament recent a Coma-ruga de la Policia Municipal del Vendrell Imatge d'un control de confinament recent a Coma-ruga de la Policia Municipal del Vendrell POLICIA LOCAL DEL VENDRELL
Successos ACN
Dissabte, 25 abril 2020 17:10

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir durant tres dies seguits d'aquesta setmana un home per saltar-se les ordres de confinament decretades per l'estat d'alarma. L'individu -un veí del Vendrell, de 25 anys i nacionalitat marroquina- va ingressar a presó aquest divendres. Segons fonts policials, l'arrestat va intentar mossegar a un policia a la mà durant la seva darrera detenció aquest dijous. Prèviament, ja l'havien sancionat una desena de vegades. Se l'acusa d'un delicte de trencament de condemna.

A banda, la Policia Municipal del Vendrell, conjuntament amb Mossos d'Esquadra, va identificar una persona que anava pel carrer, sense justificació. Quan van comprovar el domicili li constava un odre de recerca i detenció. Els agents van procedir a traslladar l'home a les dependències policials en qualitat de detingut i se li van instruir les diligències judicials corresponents. El detingut també va ser denunciat per incompliment de l'estat d'alarma.

En un altre control, establert a la carretera de Valls, els agents van aturar un vehicle i van practicar una prova d'alcoholèmia al conductor. L'home, de 48 anys, va triplicar la quantitat permesa amb un resultat de 0,82 mg/l. Se li atribueix un presumpte delicte contra la seguretat viària i se'l va denunciar per saltar-se les ordres de confinament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: