Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cau una part del voladís de la teulada de l'antic celler de la Cooperativa Agrícola de Cambrils

El trencament d'una biga del sostre, aquesta matinada, ha produït la precipitació d'una part de la teulada d'aquest edifici que es troba en tràmit d'adquisició per part de l'Ajuntament

Els bombers han anat retirant part de la teulada caiguda Els bombers han anat retirant part de la teulada caiguda LLUÍS ROVIRA I BARENYS
Successos Lluís Rovira i Barenys-Revistacambrils.cat / GDDCT
Dissabte, 25 abril 2020 13:39

Una part del voladís de la teulada de l’antic celler de la Cooperativa Agrícola ha caigut a la placeta de davant. Una biga de fusta del sostre de l’edifici s’ha partit a la part que dóna a l’exterior i com a conseqüència d’això, una part de la teulada que fa cantonada amb el carrer de Jacint Verdaguer s’ha precipitat.

Aquest trencament de la biga s’ha produït al voltant de les 2 de la matinada, segons han corroborat veïns de la zona que van sentir un fort soroll en caure aquesta part de la teulada. No ha estat fins aquest matí que s’ha vist la magnitud del que havia passat. De seguida s’ha tallat la circulació al carrer de Jacint Verdaguer i poc després de les 9 del matí entraven en acció els bombers amb el camió grua vingut del parc de bombers de Reus. Els bombers han fet una inspecció de l’edifici i han començat a retirar la part de la teulada de fusta que penjava cap a l’exterior. Al mateix temps, es comprovava l’interior de l’edifici per si es veien danys estructurals. En una primera inspecció s’ha pogut comprovar que l’interior de l’edifici no s’ha vista afectat i que no s’havia produït cap forat a la teulada que deixés al descobert una part de l’edifici. Els bombers, per la seva part, han seguit treballant per tal d’estabilitzar la part danyada de l’edifici.

Podeu llegir l'article sencer a Revistacambrils.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: