Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor el conductor d'un cotxe en una sortida de via a la TV-2126 a Bellvei, al Baix Penedès

El turisme ha xocat contra un mur

Imatge dels Bombers de la Generalitat excarcerant el cos d'un conductor d'un vehicle encastat a una paret a Bellvei, el 24 d'abril del 2020 Imatge dels Bombers de la Generalitat excarcerant el cos d'un conductor d'un vehicle encastat a una paret a Bellvei, el 24 d'abril del 2020 SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT
Successos ACN
Divendres, 24 abril 2020 13:23

Aquest divendres al matí ha mort el conductor d'un cotxe que ha sortit de la via al quilòmetre 0,1 de la TV-2126 a l'altura de Bellvei (Baix Penedès). Segons informa el Servei Català del Trànsit, el vehicle s'ha desviat de la carretera i s'ha encastat contra un mur. Els fets han passat a les 10.18 h i ara els Mossos d'Esquadra n'investiguen les causes.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Amb aquesta víctima, han mort 35 persones que en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: