Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quatre detinguts al Vendrell per robar als seus veïns d'urbanització

Els Mossos també arresten un individu que s'encarregava de vendre els objectes sostrets

Captura d'imatge de l'entrada dels Mossos d'Esquadra al domicili dels presumptes lladres del Vendrell, el 17 d'abril del 2020 Captura d'imatge de l'entrada dels Mossos d'Esquadra al domicili dels presumptes lladres del Vendrell, el 17 d'abril del 2020 MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dimecres, 22 abril 2020 11:36

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres quatre veïns del Vendrell d'entre 19 i 37 anys acusats de robar en diversos habitatges dels seus veïns. La investigació es va obrir arran de quatre robatoris amb força comesos entre el 9 i el 13 d'abril, en ple confinament, en una mateixa urbanització de la capital del Baix Penedès. Els lladres van sostreure de l'interior dels domicilis aparells electrònics, mobles, joies i aparells de manteniment de piscina, entre altres objectes. Els Mossos acusen els detinguts de quatre delictes de robatori amb força a domicili, un d'ells en grau de temptativa. En la mateixa investigació, dilluns també es va detenir per receptació un home que presumptament s'encarregava de vendre els objectes sostrets.

Durant la investigació es va comprovar que els sospitosos vivien a la mateixa urbanització on van cometre els robatoris i que, per tant, van aprofitar la proximitat per accedir als habitatges.

Divendres els agents van entrar al domicili dels detinguts i van trobar-hi nombrosos objectes sostres i d'altres de dubtosa procedència. També es van poder relacionar diversos objectes amb un robatori ocorregut el novembre passat en un altre domicili d'Albinyana (Baix Penedès). La investigació continua oberta per tal d'esbrinar la procedència dels objectes intervinguts i no es descarten més detencions.

Els quatre detinguts relacionats amb els robatoris van passar dissabte a disposició judicial al Vendrell i el jutge els va deixar va decretar per tots ells la seva llibertat amb càrrecs. El cinquè detingut, acusat de receptació, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria, pendent de citació judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: