Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enxampen diverses persones en una compravenda de vehicles en un taller clandestí a Valls

La Guàrdia Civil va demanar el cessament de l'activitat l'any passat

Imatge d'un agent de la Guàrdia Civil i d'un treballador del taller clandestí de Valls durant l'actuació policial en aquesta nau Imatge d'un agent de la Guàrdia Civil i d'un treballador del taller clandestí de Valls durant l'actuació policial en aquesta nau GUÀRDIA CIVIL
Successos ACN
Divendres, 17 abril 2020 15:07

La Guàrdia Civil va sorprendre divendres passat diverses persones a l'exterior d'una nau del polígon industrial de Valls que, segons van manifestar, participaven en la compravenda d'un vehicle. A més, els agents van comprovar que a l'interior de la nau s'hi reparaven vehicles sense autorització professional ni una gestió correcta dels residus.

L'any passat la Guàrdia Civil ja havia sol·licitat la clausura de l'activitat davant les greus irregularitats que va detectar en una inspecció.

Per tot plegat, els agents van registrar set infraccions administratives relacionades amb l'activitat de taller il·legal i van denunciar les persones que s'hi aplegaven per incomplir el confinament obligat per l'estat d'alarma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: