Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor de covid-19 Joan Esteve, responsable de l’ABS del Baix Penedès

Vinculat a la cultura popular, el vilafranquí va formar part del Ball d'en Serrallonga i del Ball de Diables de la vila

Joan Esteve, en una imatge d'arxiu Joan Esteve, en una imatge d'arxiu FRAME RTV VILAFRANCA
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 10 abril 2020 19:02

Dimecres passat va morir Joan Esteve, a l’edat de 58 anys, pel Covid-19. Nascut a Vilafranca del Penedès, Esteve havia treballat durant dues dècades al CAP del Vendrell i des de feia cinc anys era el responsable administratiu de l’atenció al ciutadà del CAP de l’Arboç, seu de l’Àrea Bàsica de Salut del Baix Penedès Interior. L'endemà dijous, a l'Arboç, se li va dedicar un emotiu minut de silenci, que va comptar amb la presència dels alcaldes de l’Arboç, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys.

Joan Esteve era molt conegut a Vilafranca, ja que sempre va estar implicat amb la cultura popular de la ciutat. Així, a la dècada dels 80 va formar part del Ball d’en Serrallonga i, més tard, amb el sobrenom de "Banzai" va ingressar al Ball de Diables (1989-1996) dins la colla de Els Ecs. A més, participava activament a la Festa Major.

També va formar part de la companyia Bola 69 durant els anys vuitanta i va participar en diverses representacions dels Pastorets que es feien al teatre del Casal de Vilafranca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: