Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut per entrar a robar dues vegades en una botiga de Reus

El presumpte lladre, amb 19 antecedents, feia servir un comandament que copiava la freqüència d'obertura de la persiana

Detall d'una sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Detall d'una sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 09 abril 2020 23:36

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Reus de 29 anys acusat d'entrar a robar dues vegades en un mateix establiment de la ciutat. Segons informen els Mossos, l'home feia servir un comandament que copiava la freqüència d'obertura de la persiana i, d'aquesta manera, no l'havia de forçar.

La investigació va començar diumenge arran de la denúncia de la propietària d'una botiga d'alimentació, la qual va manifestar que divendres algú havia entrat a la botiga, havia forçat la caixa enregistradora i se n'havia endut la recaptació. L'endemà la dona va alertar la policia que havia patit un segon robatori.

Els Mossos van detenir dimarts el presumpte autor, que acumula 19 antecedents policials. El jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: