Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut a Calafell per robar en una segona residència després de ser denunciat vuit cops per trencar el confinament

El robatori va ser la nit del 27 de març

Imatge d'un control de confinament recent de la Policia Local de Calafell Imatge d'un control de confinament recent de la Policia Local de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Successos ACN
Divendres, 03 abril 2020 17:42

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un home per un delicte de robatori amb força. Hores abans havia estat detingut per la Policia Local de Calafell per desobediència greu, després de trencar el confinament sense causa justificada. La investigació va començar després que la nit del 27 de març un individu forcés els accessos d'una segona residència a Calafell. Va robar diversos objectes, entre ells una televisió. Hores més tard, una patrulla de la Policia Local va localitzar-lo caminant pel carrer amb la televisió i el va sancionar per trencar el confinament, intervenint també els objectes robats. Els Mossos el van identificar com l'autor del robatori i van comprovar que l'havien denunciat vuit cops per trencar el confinament.

El detingut, de 27 anys i nacionalitat marroquina, va passar a disposició judicial al Vendrell i el jutge el va deixar en llibertat amb la prohibició de sortir de casa per qualsevol causa que no sigui alguna de les excepcions del decret d'estat d'alarma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: