Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'activa l'alerta del pla PLASEQCAT per una fuita a Dow de la Canonja

Cap persona ha resultat ferida per aquest accident i no hi ha hagut afectació a l’exterior, per la qual cosa no han sonat les sirenes de risc químic

Imatge d'arxiu de la planta de Dow Chemical del polígon petroquímic de Tarragona Imatge d'arxiu de la planta de Dow Chemical del polígon petroquímic de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 02 abril 2020 20:08

Protecció Civil de la Generalitat ha activat en ALERTA el Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) per l'accident ocorregut,  a les 18.42h, a l’empresa Dow Chemical Ibérica, S.A. ubicada a l’Autovia Tarragona-Salou de la Canonja (Polígon Sud).

Segons ha informat l'empresa, s'ha produït una fuita d’una substància anomenada Paratherm (un tipus d'oli). La fuita d'aquest producte calent ha provocat en un primer moment un vapor blanc visible, i l'empresa ha activat el seu pla d'autoprotecció (PAU) en fase d'alerta i ha confinat els seus treballadors preventivament.

Cap persona ha resultat ferida per aquest accident i no hi ha hagut afectació a l’exterior, per la qual cosa no han sonat les sirenes de risc químic.

En aquests moments l'empresa juntament amb els bombers del parc químic han contingut la fuita i estan treballant en fer el transvasament del producte fuitat en contenidors.

Al lloc també s’han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: