Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una setantena de persones ja han estat denunciades a Roda per incomplir l’estat d’alarma

La Policia Local ha intensificat els controls mòbils i fixes per vetllar que es compleixen les mesures decretades per evitar la propagació de la COVID-19

La Policia Local de Roda de Berà realitzant un control per vetllar pel confinament La Policia Local de Roda de Berà realitzant un control per vetllar pel confinament AJ. RODA DE BERÀ
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 26 Març 2020 15:24

Des del 17 de març, un total de 70 persones han estat denunciades per la Policia Local de Roda de Berà per saltar-se l’obligatori confinament i sortir al carrer sense cap causa justificada. Cal destacar que l’autoritat local ha intensificat, duran tota la setmana, els controls mòbils i fixes. A més, des d’aquest divendres i fins al diumenge a la tarda, la Policia Local tornarà a dur a terme un operatiu especial.

Durant aquests nou dies, als diferents controls fixes i mòbils de la Policia, els agents han identificat un total de 525 vehicles i 313 persones. De totes elles, 70 no complien amb cap dels supòsits permesos per l’estat d’alarma fet pel qual es van aixecar les corresponents actes de denúncia i aquestes persones seran sancionades en conseqüència.

Les sancions econòmiques poden anar del 601 als 30.000 euros per desobediència o resistència a l’autoritat, o per aquells que es neguin a identificar-se; fins els 60.000 euros per aquelles persones que realitzin conductes que puguin posar en risc la salut pública; i arribar als 600.000 euros en els casos de conductes que suposin un risc molt greu per a la salut de la població o en cas d’incompliments reiterats.

La Policia Local ha recordat també la importància de que tots els rodencs i rodenques evitin al màxim els desplaçaments i romanguin a casa per evitar contactes innecessaris. Els desplaçaments limitats a casos de força major s’han de realitzar de forma individual i mantenint la distància de seguretat amb altres persones de, al menys, un metre i mig.

Operatiu especial

Des de demà, i fins diumenge a la tarda, la Policia Local tornarà a dur a terme un operatiu especial per vetllar que els veïns i veïnes de segones residències no es desplacin a Roda de Berà.

Amb aquesta finalitat es faran controls als accessos al municipi i es demanarà el carnet d’identitat per comprovar la residència habitual. En el cas que aquesta no sigui a Roda de Berà es podran interposar denúncies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: