Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vuit detinguts i més de 800 denúncies a Reus per incomplir el confinament

Els Mossos constaten una reducció d'entre un 60% i un 70% dels furts i robatoris a la ciutat

La Comissió Coordinació per la Seguretat Covid-19 de Reus ha fet balanç de les actuacions en una roda de premsa telemàtica La Comissió Coordinació per la Seguretat Covid-19 de Reus ha fet balanç de les actuacions en una roda de premsa telemàtica AJUNTAMENT DE REUS
Successos ACN
Dijous, 26 Març 2020 14:08

La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra han aixecat més de 800 actes i han detingut vuit persones per incomplir l'ordre de confinament decretada amb l'estat d'alarma. A més, la policia catalana constata que el nombre de delictes per furts i robatoris s'ha reduït a la ciutat entre un 60% i un 70% durant aquest període. Les dades s'han analitzat durant la Comissió de Coordinació per a la Seguretat covid-19 de Reus, que s'ha reunit per primera vegada per analitzar el grau de compliment per part de la ciutadania de les mesures de confinament decretades.

Segons les dades facilitades per l'Ajuntament, només la Guàrdia Urbana ha denunciat 432 persones per trencar l'ordre de confinament; dos locals per obrir sense autorització; un detingut per desobediència i reiteració, i ha tramitat dues diligències per desobediència greu, sense arrest.

En l'àmbit de la circulació de vehicles, la Guàrdia Urbana ha fet 65 controls, ha controlat 140 vehicles i ha denunciat set persones per circular sense autorització. L'Ajuntament recorda que incomplir les restriccions de l'estat d'alarma pot comportar denúncies administratives i penals; i pot comportar sancions d'entre 100 i 600.000 euros.

També s'han atès setze persones sense sostre i les han derivat a Serveis Socials per oferir-los allotjament, alimentació i higiene.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: