Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un home al Vendrell després d’escopir una patrulla dels Mossos d'Esquadra

La policia afirma que des de divendres passat havia estat denunciat 5 cops per incomplir el que dicta l'estat d'alarma

Imatge d'arxiu d'una detenció per part dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'una detenció per part dels Mossos d'Esquadra ARXIU / MOSSOS
Successos ACN
Dimarts, 24 Març 2020 11:25

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home aquest diumenge al Vendrell després que escopís els agents d'una patrulla, segons la versió del cos policial. Al detingut, de 38 anys i nacionalitat marroquina, se li atribueix un delicte de resistència, desobediència i atemptat als agents de l’autoritat. L’home va ser identificat al migdia a la carretera de Valls, després que ja hagués estat denunciat en cinc ocasions des de divendres passat per desobediència greu del que estableix l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus. El detingut va ser sorprès a la via pública sense causa justificada consumint begudes alcohòliques i va escopir els agents quan es disposaven a detenir-lo.

El detingut, que té set antecedents policials per tràfic de drogues, va llençar a més un embolcall amb marihuana que tenia amagat a la roba, motiu pel qual també va ser denunciat administrativament.

L’home, que segons la policia va intentar autolesionar-se en diverses ocasions, ha passat aquest dilluns a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell, que n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: