Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres persones moren en un accident de trànsit a l'N-240 a Tarragona

La sortida de via s'ha produït aquest dissabte a la matinada per causes que s'investiguen

Punt quilomètric on han mort tres persones en un accident de trànsit a l'N-240 a Tarragona, el dissabte 29 de febrer del 2020 Punt quilomètric on han mort tres persones en un accident de trànsit a l'N-240 a Tarragona, el dissabte 29 de febrer del 2020 ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Dissabte, 29 Febrer 2020 11:09

Tres persones han mort aquest dissabte a la matinada en un accident de trànsit a l'N-240 a Tarragona. Segons el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha passat aquesta matinada quan el cotxe en què viatjaven les víctimes ha sortit de la via per causes que s'estan investigant i ha xocat contra la mitjana. Concretament, s'ha produït al punt quilomètric 2,5 i els Mossos han rebut l'avís de l'accident a les 5:05 hores. Amb aquestes víctimes, són 21 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència, s’han activat onze patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, l’N-240 ha estat tallada fins a les 8 hores, quan s’ha reobert del tot la via.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: