Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut per robar al magatzem municipal de Vilaplana encastant-hi una furgoneta

La mateixa matinada el lladre, junt amb altres persones, va robar objectes d'un aparador a Reus valorats en 16.000 euros

Detall de l'uniforme d'un agent dels Mossos d'Esquadra Detall de l'uniforme d'un agent dels Mossos d'Esquadra MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dijous, 27 Febrer 2020 18:40

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte passat de matinada un home de 31 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus, com a suposat autorde dos robatoris amb força i un robatori i furt d'ús de vehicle. Les investigacions van començar arran de la localització i recuperació d'una furgoneta robada el dia 15 de febrer, la qual va ser utilitzada en dos robatoris amb força durant aquella mateixa matinada. El primer fet va tenir lloc al voltant d'un quart de dues en un magatzem propietat de l'Ajuntament de Vilaplana. El lladre va encastar el vehicle contra la porta principal per poder accedir a l'interior, d'on va robar una gran quantitat d'eines, valorades en uns 6.000 euros.

Una estona més tard, pels volts de les dues, la mateixa furgoneta va estar relacionada amb un altre robatori amb força en un establiment del carrer Illes Medes de Reus. Diverses persones van trencar el vidre de l'aparador i van sostraure material i objectes per valor de més de 16.000 euros.

Un cop recuperada la furgoneta, que tenia desperfectes com a conseqüència de l'encastament, es va poder comprovar que al seu interior hi havia diversos objectes, entre ells eines i alguns efectes procedents dels robatoris, segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra.

De les indagacions posteriors per part dels investigadors, dissabte passat es va detenir aquest home, el qual l'endemà va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: