Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

A presó un lladre multireincident per robar una quinzena de vehicles a Altafulla

L'home acumula una vintena d’antecedents policials, principalment per delictes patrimonials

L'home està acusat de cometre quinze delictes de robatori amb força a l'interior de vehicles L'home està acusat de cometre quinze delictes de robatori amb força a l'interior de vehicles MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dissabte, 22 Febrer 2020 18:24

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona, conjuntament amb la Policia Local d’Altafulla, van detenir dijous un home acusat de cometre quinze delictes de robatori amb força a l'interior de vehicles el passat 9 i 10 de febrer. El detingut és un veí de Tarragona de 26 anys i de nacionalitat espanyola. Segons fonts policials, el lladre feia servir un trenca-vidres per esmicolar un dels vidres davanters i, d'aquesta manera, accedia al seu interior per robar objectes que es trobaven a la vista.

L'individu acumula prop d’una vuitantena d’antecedents policials, la majoria per delictes patrimonials. Aquest divendres va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, que en va decretar el seu ingrés a presó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: