Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El desaparegut de Cabacés hauria travessat una pista forestal per anar a treballar

Els cossos d'emergències treballen per excarcerar el vehicle submergit al riu Montsant

Els cossos d'Emergència treballen des de les vuit d'aquest matí de dijous per localitzar l'home desaparegut de Cabacés Els cossos d'Emergència treballen des de les vuit d'aquest matí de dijous per localitzar l'home desaparegut de Cabacés BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos ACN
Dijous, 23 Gener 2020 14:00

Els cossos d'emergències, Bombers, Agents Rurals i Mossos d'Esquadra treballen des de les vuit d'aquest matí de dijous per localitzar l'home desaparegut de Cabacés (Priorat). Està previst que la unitat subaquàtica de la policia catalana hi intervingui per excarcerar el vehicle localitzat al riu Montsant aquesta matinada.

Segons ha explicat l'alcalde del municipi, Jaume Pujals, el desaparegut és un home, de 36 anys, que per anar a treballar travessa habitualment una pista forestal entre Cabacés i la Figuera.

L'alcalde ha detallat que els familiars han alertat de la desaparició i que l'home podria portar desaparegut des de fa més de 24 hores, ja que ahir no va arribar al celler del Molar on treballa. El cotxe submergit s'ha trobat a 220 metres de la pista forestal, segons els Agents Rurals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: