Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ensurt per un incendi al transformador d'Hostalets-Jardins Imperi, als Pallaresos

L'Ajuntament demana la màxima precaució a l'entrada de la urbanització i alerta que el subministrament elèctric de la zona es pot veure afectat

Foc originat al transformador de la llum de la zona de les naus de la urbanització d'Hostalets-Jardins Imperi dels Pallaresos Foc originat al transformador de la llum de la zona de les naus de la urbanització d'Hostalets-Jardins Imperi dels Pallaresos IP ELS PALLARESOS
Successos Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Gener 2020 18:54

Aquesta tarda s'ha originat un foc al transformador de la llum de la zona de les naus de la urbanització d'Hostalets-Jardins Imperidels Pallaresos. L'Ajuntament ha demanat als veïns i conductors "evitar aquesta zona en la mesura del possible" i "màxima precaució", a l'entrada d'Hostalets.

A conseqüència d'aquest incendi, el subministrament elèctric ha pogut veure's afectat, assegura el consistori. De fet, alguns veïns han confirmat que havia marxat la llum en alguns punts, com ara l'esplai.

foc Hostalets Pallaresos

Des de fa una bona estona, els cossos de seguretat i ENDESA es troben treballant a la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: