Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor el ferit crític per l'explosió a la indústria química de la Canonja i ja són tres les víctimes mortals

Era treballador d'IQOXE i estava ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron

Entrada a la planta d'IQOXE, a la Canonja, amb diversos camions de Bombers entrant i sortin Entrada a la planta d'IQOXE, a la Canonja, amb diversos camions de Bombers entrant i sortin ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Dimecres, 15 Gener 2020 20:46

El ferit crític per l'explosió a la indústria química de la Canonja ha mort aquest dimecres al vespre a l'Hospital Vall d'Hebron, segons han confirmat fonts del centre sanitari. La víctima és un treballador de l'empresa afectada, IQOXE, i va ser traslladat a Vall d'Hebron amb greus cremades al cos com a conseqüència de l'explosió. Amb aquesta ja són tres les víctimes mortals en l'accident.

A causa de l'explosió, també va morir una persona al barri de Torreforta per l'impacte d'una planxa metàl·lica que va sortir disparada de la planta afectada i va fer caure el sostre de casa seva a tres quilòmetres de distància. La tercera víctima és un altre treballador de l'empresa, el cos del qual ha estat trobat pels Bombers aquest dimecres al matí.

A més, dos ferits més continuen ingressats, un a Vall d'Hebron, en estat molt greu, i un altre a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, que està greu però estable.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: