Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern investiga si l'empresa química on s'ha produït l'explosió ha seguit els protocols de seguretat industrial

Chacón diu que "és aviat" per treure conclusions i envia "escalf" a les famílies que s'han vist afectades

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, en una roda de premsa La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, en una roda de premsa AINA MARTÍ / ACN
Successos ACN
Dimecres, 15 Gener 2020 18:39

El Govern està investigant l'empresa química del polígon sud de Tarragona on aquest dimarts es va produir una explosió que ha causat dues víctimes mortals i vuit ferits va seguir els protocols de seguretat industrial. En una roda de premsa, la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha assegurat que aquestes verificacions portaran temps i se cenyiran als protocols industrials, que no estan vinculats al pla d'emergències per risc químic.

La titular d'Empresa ha assegurat que la companyia tenia 135 treballadors i era una empresa important pel sector petroquímic i, per tant, hi pot haver altres companyies amb problemes d'abastiment. "Encara és molt aviat per tenir conclusions i més enllà de traslladar el nostre suport i escalf a les famílies que s'han vist afectades ara comprovarem que hagin funcionat els protocols establerts a dins", ha dit.

Alhora, ha remarcat que la indústria química està formada per 700 empreses que donen feina a 35.000 treballadors i compta amb uns protocols de seguretat que "no s'han fet a la lleugera". I ha afegit que "si cal modificar alguna cosa es farà".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: