Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bombers treballen en un altre dipòsit d'òxid de propilè que s'ha vist afectat durant la nit

La recerca del treballador desaparegut s'ha suspès abans de les dues de la matinada i es reprendrà aquest matí

Vista general de les flames que surtien de la planta química d'IQOXE que va explotar a la Canonja Vista general de les flames que surtien de la planta química d'IQOXE que va explotar a la Canonja ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Dimecres, 15 Gener 2020 07:15

Els Bombers treballen en un altre dipòsit químic diferent al que va explotar dimarts a la tarda a la Canonja. A més, segueixen refrigerant el tanc que va originar l'explosió, que encara crema. La recerca del treballador desaparegut s'ha suspès una mica abans de les dues de la matinada per qüestions de seguretat i es reprendrà aquest matí. La zona de recerca és molt propera al tanc.

Durant la nit han treballat una trentena d'unitats, i està previst el relleu de totes elles. En declaracions a Catalunya Ràdio, el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha explicat que l'explosió inicial ha provocat una fuita en aquest segon dipòsit, i els Bombers treballen per refredar-lo i perquè deixi de "convulsionar". Ha indicat que el material d'aquest segons tanc no és òxid d'etilè, en aquest cas, sinó que s'estaria parlant de propilè.

Els equips d'emergència estan en contacte amb experts en aquest tipus de substàncies químiques perquè donin pautes de com actuar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: