Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La víctima de l'accident mortal a l'AP-7 al Vendrell era veí de Sant Cugat

La passatgera davantera ha quedat ferida lleu i ha estat trasllada a l'hospital del Vendrell

Imatge del cotxe bolcat a l'AP-7 al Vendrell després de sortir de la via, el 5 de gener del 2020 Imatge del cotxe bolcat a l'AP-7 al Vendrell després de sortir de la via, el 5 de gener del 2020 SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT
Successos ACN
Diumenge, 05 Gener 2020 13:23

El conductor d'un turisme ha mort aquest diumenge al matí a l'AP-7 a l'altura del Vendrell després que el seu vehicle hagi sortit de la via, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a dos quarts i mig de deu del matí. L'home que ha perdut la vida és un veí de Sant Cugat del Vallès de 74 anys. Un altra persona, la passatgera davantera, ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l'hospital del Vendrell.

S'estan investigant les causes que han provocat la sortida de via del turisme. Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: