Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un ferit greu i tres amb lesions de gravetat menor en un xoc frontal entre dos cotxes a la Riba

L'accident ha tingut lloc poc després de les quatre de la tarda

El ferit més greu ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital Joan XXIII de Tarragona El ferit més greu ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 18 Desembre 2019 19:37

Una persona ha resultat ferida greu i tres més han sofert lesions de gravetat menor en un xoc frontal entre dos cotxes que ha tingut lloc a la Riba, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els fets han tingut lloc a la carretera C-14, al quilòmetre 27,5. Segons l'SCT, poc després de les quatre de la tarda els dos vehicles han col·lidit per causes que s'investiguen.

El ferit més greu ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. Pel que fa als altres tres afectats, a dos se'ls ha dut també al Joan XXIII en ambulància, i el tercer ha anat, igualment amb transport sanitari, a l'Hospital Pius de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: