Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un home per tràfic de drogues i 51 identificats en un operatiu policial a Reus

Els agents van aixecar una desena d'actes en un dispositiu que es va allargar fins a la matinada

Detall d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Detall d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Diumenge, 15 Desembre 2019 20:43

Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Reus i la policia espanyola, van detenir aquest dissabte un home per un delicte contra la salut pública i van identificar 51 persones. L'operatiu, que es va fer en un establiment d'oci nocturn situat al carrer Amargura, es va iniciar a les set de la tarda i es va allargar fins a les cinc de la matinada. Els agents van aixecar una desena d'actes.

Segons fonts policials, els agents van detenir una persona que rondava per l'entorn del local per un delicte contra la salut pública, ja que aquest individu portava sis embolcalls de cocaïna i 900 euros en bitllets fraccionats. Pel que fa a les actes, en van aixecar quatre per consum i tinença de drogues, una per tinença d'arma il·lícita i dues més per manca de respecte i desobediència a l'autoritat.

En el dispositiu també es va poder acomplir dues citacions judicials pendents i es va tramitar una ordre de registre de domicili d'una de les persones identificades. A banda, la policia espanyola va aixecar una acta per una presumpta infracció contra la llei d'estrangeria i la Guàrdia Urbana una altra per infraccions administratives a l'establiment.

L'operatiu es va fer en el marc de la llei de seguretat ciutadana 4/2015 i hi van participar agents de Seguretat Ciutadana i de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra i també del cos de la Guàrdia Urbana de Reus i de la policia espanyola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: