Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un home per cometre tres robatoris amb força en un hotel i un restaurant de Salou

Els Mossos d'Esquadra han recuperat quatre bicicletes, tres televisors, una consola i un mòbil, entre altres objectes

Alguns objectes recuperats per part dels Mossos d'Esquadra a Salou Alguns objectes recuperats per part dels Mossos d'Esquadra a Salou MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dissabte, 14 Desembre 2019 12:08

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous un home de 28 anys de nacionalitat colombiana i veí de Salou (Tarragonès) com a presumpte autor de tres robatoris amb força en un hotel i un restaurant situats a pocs metres de casa seva. El mateix dijous els agents van accedir al domicili del presumpte autor dels robatoris i van recuperar quatre bicicletes de l'hotel, tres televisors del restaurant i una consola i un mòbil, entre altres objectes. Està previst que el detingut, que acumula nou antecedents policials per aquests i altres tipus de fets delictius violents, passi a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona en les properes hores.

Els dos primers robatoris van ser el dia 28 de novembre i el 4 de desembre en un hotel del carrer Vendrell de Salou, on de matinada el lladre va accedir a l'interior després de trencar un vidre de l'establiment i es va emportar cinc bicicletes de lloguer.

El tercer robatori amb força va tenir lloc a les tres de la matinada del diumenge passat en un restaurant del mateix carrer de Salou quan una persona va causar importants danys per poder entrar-hi i endur-se diners en efectiu i objectes per valor de més de 3.500 euros.

Les gestions i comprovacions dutes a terme pels investigadors van permetre determinar la identitat del presumpte autor d'aquests tres delictes, el qual resideix a pocs metres dels dos establiments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: