Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos detinguts a Calafell i Tarragona per vendre droga al carrer

Els Mossos ja van arrestar un dels venedors a principi de mes pel mateix motiu

Imatge de recurs d'una detenció dels Mossos d'Esquadra Imatge de recurs d'una detenció dels Mossos d'Esquadra MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 29 Novembre 2019 15:22

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres dues persones que venien droga al carrer a Tarragona i Calafell. El primer és un veí de Tarragona de 18 anys a qui agents de paisà van enxampar als voltants de la catedral fent una transacció de compravenda de substàncies amb dos homes. Tot i que va intentar fugir, els agents el van poder escorcollar i confiscar-li vuit embolcalls amb marihuana i dos amb haixix. L'individu, amb tres antecedents policials, ja el van detenir a principi de mes pel mateix motiu.

D'altra banda, una altra patrulla de paisà va enxampar una dona de 63 anys que venia cocaïna a la zona del port de Segur de Calafell. Els dos detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: