Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El jurat popular declara culpable d'homicidi amb dol eventual l'autor confés de la mort d'una dona Salou

Aprecia els atenuants el consum de drogues i alcohol però considera que va existir abús de superioritat

Captura de pantalla del senyal institucional de la lectura del veredicte del jurat popular a l'Audiència de Tarragona contra l'acusat de matar una noia a Salou, assegut a la dreta Captura de pantalla del senyal institucional de la lectura del veredicte del jurat popular a l'Audiència de Tarragona contra l'acusat de matar una noia a Salou, assegut a la dreta MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Divendres, 22 Novembre 2019 19:30

El jurat popular ha declarat culpable per unanimitat a Claudio Augusto Santana, l'home acusat d'asfixiar durant un joc sexual una dona que exercia la prostitució a Salou, l'agost del 2016. El judici s'ha celebrat per segona vegada aquesta setmana a l'Audiència de Tarragona després que el TSJC anul·lés la sentència de l'any passat i obligués a repetir la vista.

Segons ha constatat el jurat, l'acusat va veure alterada la seva percepció del risc pels efectes euforitzants que li va provocar el consum de drogues i alcohol, que s'ha considerat atenuant així com el fet que es confessés com autor del crim. Per contra, el veredicte considera provat l'agreujant d'abús de superioritat. La defensa s'ha adherit a la petició del fiscal.

El veredicte, segons el ministeri públic, avala totes les seves pretensions i, en aquest sentit, ha sol·licitat vuit anys i mig de presó per homicidi amb dol eventual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: