Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un pare afronta onze anys de presó per abusar sexualment de la filla a Creixell

La víctima tenia entre cinc i nou anys quan van passar els fets

Audiència de Tarragona Audiència de Tarragona ARXIU / ACN
Successos ACN
Dimecres, 20 Novembre 2019 15:51

Un home s'enfronta a onze anys de presó per un suposat delicte continuat d'abusos sexuals respecte la seva filla menor d'edat entre el 2008 i el 2012. Segons la fiscalia, quan la petita tenia entre cinc i nou anys el seu pare la va penetrar vaginalment i la va forçar a mantenir relacions sexuals. També li va fer tocaments a la zona genital i va obligar-la a tocar-lo a ell. L'home actuava quan estaven tots dos sols a casa o quan els altres fills -també menors- estaven al menjador del domicili familiar, situat a Creixell. A més de la presó, la fiscalia demana que l'home no pugui comunicar-se ni apropar a menys de 200 metres de la filla durant dotze anys i que la indemnitzi amb 60.000 euros.

En l'escrit de conclusions provisionals, el ministeri públic també sol·licita per a l'home deu anys de llibertat vigilada un cop compleixi la pena i la seva inhabilitació durant sis anys per a la pàtria potestat, tutela, cura, càrrec públic o qualsevol ofici o professió que pugui tenir relació amb menors d'edat. El cas arribarà a judici el 16 de desembre a l'Audiència de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: