Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Troben el cadàver d’un home a les aigües del port de Tarragona

Es desconeix si es tracta d’un dels cinc desapareguts per la llevantada a la Conca de Barberà

Salvament Marítim ha desplaçat una embarcació i ha traslladat el cadàver a terra ferma Salvament Marítim ha desplaçat una embarcació i ha traslladat el cadàver a terra ferma ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 24 Octubre 2019 20:30

Aquest dijous a la tarda han localitzat el cadàver d’un home a les aigües del port de Tarragona, segons han confirmat diverses fonts a l’ACN. Uns operaris que treballaven en la neteja de la zona sud de l’àmbit portuari han observat un cos surant a l’aigua i han donat l’avís a Salvament Marítim, que hi ha desplaçat una embarcació i ha traslladat el cadàver a terra ferma. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de les actuacions.

El cadàver no està identificat a l'espera que li practiquin l’autòpsia. A hores d’ara es desconeix si es tracta d’un dels cinc desapareguts per la llevantada a la Conca de Barberà. Els equips de rescat porten dos dies buscant indicis fins a la desembocadoura del Francolí a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: