Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La crescuda del Francolí arrasa habitatges i negocis de l’Espluga de Francolí

El carrer de la Font és un dels més afectats i els veïns ja treballen per recuperar la normalitat

Imatge d'un garatge d'un habitatge del carrer de la Font de l'Espluga de Francolí, amb el cotxe desplaçat i cobert de runa Imatge d'un garatge d'un habitatge del carrer de la Font de l'Espluga de Francolí, amb el cotxe desplaçat i cobert de runa ELOI TOST / ACN
Successos ACN
Dimecres, 23 Octubre 2019 10:07

L’Espluga de Francolí ha estat un dels municipis més afectats pel temporal que ha creuat Catalunya aquest dimarts i dimecres. Les canyes i runa que dimarts a la nit baixaven amb força pel riu Francolí van taponar un dels ponts i això va fer que el nivell de l’aigua pugés uns metres. Es va endur un restaurant sencer i un habitatge, a més de cotxes que hi havia aparcats al carrer.

Dos vehicles destrossats després de la crescuda del riu Francolí, a l'Espluga, al costat d'un dels ponts del municipi (E.TOST): 

Espluga vehicles destrossats crescuda riu

El carrer de la Font ha estat un dels més afectats. La línia de l’aigua es veu a les façanes, a quasi dos metres d’alçada. Els baixos de les cases es troben plens de fang i runa i el que hi havia a l’interior està destrossat, inclosos tractors, cotxes, maquinària o eines. Els veïns treballen des de primera hora d’aquest dimecres per recuperar la normalitat.

Local destrossat per la crescuda del riu, a l'Espluga de Francolí (E.TOST): 

local Espluga destrossat crescuda Francolí

L’aiguat ha fet que tan sols hagi quedat operatiu l’accés nord al municipi, des de Vimbodí i Poblet. Hi ha dos ponts tancats al trànsit, plens d’escombraries i sense baranes. La llera del riu també ha quedat destrossada en el tram urbà.

Entrada d'un habitatge situat al costat del riu Francolí, a l'Espluga, amb el carrer d'entrada arrassat (E.TOST): 

entrada habitatge Espluga aiguats

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: