Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desapareguts una mare i el seu fill després que el riu Francolí s'hagi endut un bungalow quan eren a dins a Vilaverd

Bombers i Mossos d'Esquadra busquen les dues persones en una zona d'accés difícil

Imatge de les inundacions a la localitat de l'Albi (Garrigues) Imatge de les inundacions a la localitat de l'Albi (Garrigues) CEDIDA PER ADRIÀ VIVES
Successos ACN
Dimecres, 23 Octubre 2019 00:45

Una mare i el seu fill han desaparegut aquest dimarts a la nit a Vilaverd arrossegats pel Francolí, que s'ha endut un bungalow situat a prop de la llera del riu durant la llevantada que assola diversos indrets de Catalunya durant tot el dia. La pluja ha estat especialment intensa al Camp de Tarragona i al sud de Ponent. Segons ha explicat l'alcalde de Vilaverd, Antoni Anglès, al canal 3/24, el bungalow era una construcció prefabricada annexa a un mas del municipi, de 450 habitants. Anglès també ha explicat que sis dotacions dels Bombers i diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra busquen ara les dues persones desaparegudes, tot i que la tasca és complicada pel fet que zona és d'accés difícil.

Altres afectacions importants han tingut lloc a municipis com l'Espluga de Francolí o Arbeca, on l'alcalde, Sergi Pelegrí, ha explicat també al 3/24 que l'aigua ha provocat nombrosos danys com ara inundacions de baixos i carrers o cotxes arrossegats.

A Cambrils la crescuda de la riera que travessa el municipi s'ha endut part d'una passera, i ha calgut evacuar un grup d'una cinquantena d'escolars que s'hostatjaven en una casa de colònies que s'inundava. Passaran la nit en un pavelló poliesportiu.

A l'Espluga de Francolí, la pluja s'ha endut dos ponts, i a l'Albi l'aigua també ha causat destrosses de consideració, segons ha explicat també al 3/24 Rosa Mata, cap de guàrdia de Protecció Civil. La mateixa Mata ha explicat que a Maçanet de la Selva hi ha hagut un incident a l'AP-7 amb diversos cotxes implicats. En aquest succés hi pot haver hagut una víctima mortal, segons ha indicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: