Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una cinquantena d'actuacions dels Bombers a Cambrils en el que va de llevantada

Continuen interrompudes les línies R15 i R16 de Rodalies de Renfe i sis carreteres, quatre a la zona del Camp de Tarragona i tres a les comarques gironines

Imatge de l'estat de la riera de Cambrils, cap a les 21h Imatge de l'estat de la riera de Cambrils, cap a les 21h AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Successos ACN
Dimarts, 22 Octubre 2019 21:55

La ciutat de Cambrils concentra aquest dimarts al vespre bona part de les actuacions dels Bombers per la llevantada que assola diversos indrets del país. A partir de les cinc de la tarda la pluja ha començat a caure amb més intensitat al Camp de Tarragona, i en aquesta ciutat en concret el cos d'emergències ha hagut d'actuar per inundacions de baixos, per rescatar conductors atrapats per l'aigua o per retirar elements que han caigut a conseqüència de l'aigua i del vent. Un dels punts de preocupació és la riera d'Alforja, que acumula aigua de les zones de muntanya del Baix Camp i que creua la ciutat. Baixa molt plena, tot i que no ha arribat a desbordar-se. La Policia Local demana a la gent que no s'hi apropi i que tinguin precaució.

Des del principi de l'episodi i fins a les vuit del vespre els Bombers han atès 383 avisos. Una tercera part han estat a la Regió d'Emergències de Tarragona, concretament 126. D'aquests 126, 50 han estat a Cambrils.

A la ciutat del Baix Camp hi ha molta acumulació d'aigua als carrers, i molts subterranis i garatges han quedat inundats, i a l'estació hi ha un tren aturat amb passatgers a dins. De fet, durant tota la tarda les línies R15 i R16 han estat interrompudes. L'R16 entre Mont-roig i l'Hospitalet de l'Infant, la que afecta Cambrils, i l'R15 entre Marçà-Falset i els Guiamets.

També hi ha nombroses carreteres tallades per inundació. Arreu de Catalunya n'hi ha set, quatre de les quals al camp de Tarragona. Són l'AP-7 al tram Cambrils-Salou en ambdós sentits de la marxa, la N-420 a Riudoms també en ambdós sentits, la T-312 a Cambrils i la TV-3031 a Guiamets.

Les altres tres són a les comarques gironines, la C-252 a Vilabertran, la GIV-6211 a Figueres i la GIV-6301 a Armentera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: