Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Apareixen pintades i amenaces al cotxe i a la casa d'una regidora del PSC de Mont-roig

L'alcalde Fran Morancho ha condemnat els fets i ha dit que "tots els i les demòcrates hem de mostrar el nostre rebuig a fets tan lamentables, sense ambigüitats"

Pintades aparegudes al cotxe d’una regidora socialista de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp Pintades aparegudes al cotxe d’una regidora socialista de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Octubre 2019 12:46

El PSC ha condemnat de forma "rotunda" les pintades amenaçants que han aparegut a Mont-roig del Camp i que, per primera vegada, han afectat la casa particular i el cotxe d’una regidora del grup socialista de l’Ajuntament. Així, amenaces del tipus “traïdors”, “fora del poble”, o “l’enemic el tenim a l’Ajuntament” (amb la imatge dels 7 regidors del PSC) han aparegut a diverses instal·lacions municipals i mobiliari públic.

Davant d’aquests fets, l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho (PSC), ha condemnat “aquesta nova manifestació de vandalisme sectari que ja amenaça les persones a casa seva. Tots els i les demòcrates hem de mostrar el nostre rebuig a fets tan lamentables, sense ambigüitats. En cas contrari ningú pot saber quin serà el proper objectiu dels feixistes violents.”

L’alcalde ha manifestat tot l’escalf “de la bona gent del municipi a la regidora que ha estat assenyalada pels vàndals. Mont-roig és i serà un poble sinònim de llibertat, amb pau i tolerància. Els violents mai aconseguiran trencar la nostra convivència. Confio que tots els grups municipals condemnin aquestes accions del tot reprovables.”

Per la seva part, el PSC reitera que denunciarà tots els atacs i amenaces de què siguin objecte els regidors i regidores socialistes que estan als ajuntaments i les institucions "perquè representen una part molt important del poble de Catalunya que no serà silenciada pels violents i els intolerants".

Finalment, el PSC torna a fer una crida a la serenitat i a no justificar, "ni per acció ni per omissió", la violència descontrolada que aquestes darreres nits ha sacsejat nombroses ciutats del país.

El comunicat conclou dient que "el diàleg polític des de la llei, la pau a l’espai públic i la preservació de la convivència són i seran la carta de presentació dels i les socialistes catalans. Aquells que creuen que atacant-nos posaran en qüestió els nostres valors socials i conviccions democràtiques estan molt equivocats".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: