Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos detinguts per furtar el mòbil i la cartera a un home en una cafeteria de Tarragona

Els arrestats van iniciar una conversa amb la víctima per aprofitar un descuit i cometre el robatori

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 17 Setembre 2019 19:28

Els Mossos van detenir aquest passat diumenge dos homes com a presumptes autors del furt d'un mòbil i una cartera en una cafeteria de Tarragona. Els detinguts, dos veïns de la Pobla de Mafumet i Reus de 32 i 35 anys, van iniciar una conversa amb la víctima quan aquesta estava prenent una consumició en un establiment pròxim a l'estació d'autobusos. Aprofitant un descuit, van robar-li el telèfon mòbil i la cartera, amb targetes, diners en efectiu i documents personals. Quan va adonar-sen del robatori, tots dos van marxar sobtadament en direcció al parc de la Ciutat.

Els efectius policials van buscar-los a partir de la descripció facilitada i els van trobar, poc després, prop d'aquest parc. L'escorcoll va permetre els agents recuperar el mòbil i diversa documentació de la víctima, que va reconèixer els lladres.

Els dos detinguts van passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, qui va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs amb l'obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: