Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut quan intentava endur-se una trentena d’extintors amb dos carrets de la compra al Vendrell

Els vigilants de l’estació de Sant Vicenç de Calders van donar l’avís als Mossos d’Esquadra

Els vigilants de l’estació de Sant Vicenç de Calders van donar l’avís als Mossos d’Esquadra Els vigilants de l’estació de Sant Vicenç de Calders van donar l’avís als Mossos d’Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 13 Setembre 2019 16:49

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous un home de 35 anys quan intentava endur-se una trentena d’extintors amb dos carrets de la compra d’uns magatzems d’Adif al municipi del Vendrell. Els vigilants de l’estació de Sant Vicenç de Calders van donar l’avís a la policia i l’home, amb diversos antecedents policials, va ser arrestat.

D’altra banda, els Mossos també van detenir dijous una dona de 35 anys i un home de 45 per robar cablejat de coure de l’interior de dues casetes d’Endesa a Salou (Tarragonès). La parella, veïna de Tarragona, també tenia nombrosos antecedents.

Els tres detinguts estan acusats d’un suposat delicte de robatori amb força i estan pendents de passar a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: