Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Emotiu homenatge al Vendrell a la veïna que va morir apunyalada al Port Olímpic de Barcelona

Unes 200 persones guarden un minut de silenci a la plaça Vella i fan costat a la família

Unes 200 persones s’han aplegat a la plaça Vella de la ciutat per demanar justícia i han guardat emotiu minut de silenci en record de la Sara Unes 200 persones s’han aplegat a la plaça Vella de la ciutat per demanar justícia i han guardat emotiu minut de silenci en record de la Sara AJUNAMENT DEL VENDRELL
Successos ACN
Dijous, 05 Setembre 2019 19:23

El Vendrell ha homenatjat aquest dijous a la tarda la veïna de 26 anys que la matinada de dimecres va morir apunyalada en un local d’oci del Port Olímpic de Barcelona. Unes 200 persones s’han aplegat a la plaça Vella de la ciutat per demanar justícia i han guardat emotiu minut de silenci en record de la Sara. Nombroses persones han traslladat el seu condol als familiars de la noia, entre plors i llàgrimes, al davant de diversos rams de flors que s’han dipositat al mig de la plaça.

                                      La bandera del Vendrell, onejant a mig pal a la Casa de la Vila: 

bandera a mig pal Vendrell

El germà de la víctima, Mohammed, ha reivindicat que cal “elevar la consciència social” perquè “cada cop hi hagi menys gent que pugui prendre la vida a algú com la Sara”. “Com a societat no ens ho podem permetre”, ha reblat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: