Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La noia de 26 anys apunyalada al Port Olímpic de Barcelona era del Vendrell

L'Ajuntament del Vendrell ha convocat un minut de silenci per demà dijous 5 de setembre, a les 18h, com a mostra de condemna d'aquest fet i de condol a familiars i amics

Imatge del moll del Port Olímpic de Barcelona Imatge del moll del Port Olímpic de Barcelona BLANCA BLAY / ACN
Successos Infocamp/ ACN
Dimecres, 04 Setembre 2019 20:02

La noia de 26 anys i de nacionalitat espanyola que ha mort aquest dimecres després de ser apunyalada en un local d'oci del Moll de Gregal al Port Olímpic de Barcelona era veïna del Vendrell, segons ha confirmat l'ajuntament d'aquesta població.

La jove havia estat trasllada ferida a un centre hospitalari, on finalment ha mort. En l'agressió, que ha tingut lloc cap a les tres de la matinada, moment en què els Mossos han rebut l'avís, també ha resultat ferit un altre home, per arma blanca, que està hospitalitzat. Segons les primeres investigacions, la víctima hauria estat víctima d'un intent de furt just abans que es produís l'agressió amb arma blanca. De tota manera, els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets i busquen l'autor o els autors de l'apunyalament.

Des de l'Ajuntament del Vendrell han mostrat el seu condol a través de les xarxes socials: "Lamenten profundament la mort d'una veïna del Vendrell en un robatori amb violència a Barcelona". Com a mostra de condemna d'aquest fet i de condol a familiars i amics, l'Ajuntament ha convocat un minut de silenci demà, dijous 5 de setembre, a les 18 h, a la plaça Vella.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: