Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un home ofegat a la platja dels Capellans de Tarragona

Dues persones han tret aquesta tarda l'home de l’aigua inconscient i tant el socorrista, primer, com els professionals del SEM, després, han inentant reanimar-lo sense èxit

Imatge d'arxiu d'un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en una platja Imatge d'arxiu d'un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en una platja ARXIU / INFOCAMP
Successos Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Setembre 2019 18:51

Un home de 53 anys i de nacionalitat espanyola ha mort aquesta tarda ofegat a la platja dels Capellans de Tarragona o també anomenada Cala Romana, segons informa Protecció Civil. L’avís l’han donat al telèfon d’emergències 112 dos testimonis, a les 17.17 hores, informant que havien tret un home de l’aigua inconscient, i que el socorrista li estava practicant les maniobres de reanimació.

Al lloc dels fets també s’han mobilitzat tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals del SEM han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar a l’home, que malauradament han estat infructuoses.

En l’emergència també hi han intervingut els Mossos d’Esquadra, una patrulla de la Policia Local de Tarragona i membres de la Guardia Civil, que s’encarreguen d’instruir les diligències corresponents.

La platja de Capellans disposa de servei de vigilància i socorrisme i en el moment del succés onejava la bandera verda.

Amb la d’avui ja són 26 les persones que han mort a les platges catalanes en el que portem d’estiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: