Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un veí de Reus de 47 anys per una deflagració en una empresa de Constantí

L’home va ingressar dijous amb cremades greus a la Vall d’Hebron

Imatge d'arxiu d'un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / SEM
Successos ACN
Divendres, 23 Agost 2019 17:54

Un home de 47 anys ha mort aquest divendres al matí a l’hospital de la Vall d’Hebron arran de les ferides que va patir dijous en un accident laboral. Segons informen els Mossos d’Esquadra, els fets van passar en una empresa del polígon industrial de Constantí. Cap a dos quarts de tres de la tarda, es va produir una deflagració mentre un treballador feia tasques de manteniment en un camió. L’home va quedar ferit greu, amb cremades de consideració, i el van evacuar amb l’helicòpter del SEM a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on finalment ha mort. La víctima és un veí de Reus de nacionalitat espanyola.

Al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques.

D’altra banda, els fets s’han posat en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: