Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denunciat un conductor que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia a Reus

El conductor va col·lisionar amb un turisme dissabte a la tarda

Un agent de la Guàrdia Urbana de Reus fent un control d'alcoholèmia Un agent de la Guàrdia Urbana de Reus fent un control d'alcoholèmia REUS.CAT
Successos ACN
Dilluns, 19 Agost 2019 12:51

La Guàrdia Urbana de Reus va denunciar dissabte a les cinc de la tarda a l'avinguda Marià Fortuny un conductor que gairebé quadruplicava la taxa d'alcohol permesa. Agents del cos municipal de seguretat van instruir diligències judicials contra el conductor d'un turisme Dacia Dokker, un veí de Reus de 51 anys, per conduir sota els efectes de l'alcohol provocant un accident de trànsit en col·lisionar amb un turisme Ford Fiesta. Va resultar il·lès. En la prova d'alcoholèmia l'home va donar un resultat positiu de 0,98 mg/l d'alcohol en aire espirat.

Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d'una falta administrativa i pot comportar penes de presó d'entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d'entre un i quatre anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: